Aller Anfang ist schwer…

Hallo und herzlich willkommen!

In diesem Blog – unserem ersten je- wollen wir ein wenig über unsere Reise mit Anori erzählen. Wir, das sind Kirstine, Merten, Emilia, Luca und Max plus viele Mitsegler die uns unterstützen werden, da kommen wir sicher wieder drauf zu sprechen. Anori, das ist unsere dicke alte Dame, eine Dynamique Express 50DS, ein über alles 16 Meter langes Segelboot, gebaut Mitte der 80er in La Rochelle.

Gekauft haben wir Anori unter dem Namen Avaco in Griechenland, in Preveza am Ionischen Meer.

Dort steht sie auf dem Trockenen und wurde von Philipp, meinem Vater und mir (Merten) schon fleissig bearbeitet.

Dieser Tage wird das stehende Gut erneuert und der Mast wieder gestellt. Dann kommt sie am 21.7. endlich wieder ins Wasser und die Reise kann beginnen…

5 thoughts on “Aller Anfang ist schwer…”

  1. Liebe crew, möge es genügend Wind geben, die Technik laufen und eure Crew immer gute Laune und Geduld haben. Bis bald Benjamin

  2. KÆRE ALLE PÅ ANORI. JEG HÅBER AT I ALLE ER VEL OG UDEN OG VÆRE SØSYGE. SYNTES AT EN AF JER SER, EN SMULE GRØN UD I ANSIGTET ( KIRSTINE) TÆNKER PÅ JER. MEN JEG KAN SGU IKKE LÆSE DET ER FREMMEDE SPROG. SÅ JEG KIKKER BILLEDER OG FINDER SELV PÅ HISTORIEN ;0)
    MANGE KNUSER OG TANKER TIL JER ALLE FRA BOOOO OG FASTER

  3. Hej med jer alle på ANORI.

    Kan ikke undgå at nævne det dejlige vejr i har på turen, i betragtning at Danmark i øjeblikket har en „mild vinter“, og masser af blæst, som i tydeligt mangler. Jette og jeg er kommet godt hjem og fortøjret i Holbæk Marine efter lidt over 2000 sm fra Cork og hjem med masser af spænding og oplevelser i rygsækken. Håber i fortsat slipper for reparationer, men mon ikke det meste er overstået, hvilket er typisk når man sejler en fremmed båd og skal lære den at kende. Jeg (Bruno) ser frem til at mødes med jer i Alicante.

    God vind fremover. Hilsen Bruno og Jette.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.